Acasa / Lucrari / Implicare Socială / Poți trăi altfel

Poți trăi altfel

    Suntem nişte "călători" pe Pamant, la fel ca dumneavoastra. Însă, tot călătorind, în fel şi chip, atenţia noastră a fost reţinută de diferite persoane cu dizabilităţi... Am vrut să cunoaștem mai îndeaproape aceste persoane… și astfel, ne-am constituit ca voluntari, propunându-ne să ne împrietenim cu ei și să le dobândim încrederea. Și… am reușit!

    Cu toate că duc o viață mai grea decăt cea a oamenilor sănătoși şi sunt marginalizați de indiferența semenilor și împinși la periferia societății de prejudecățile celor din jur,  aceste persoane speciale există pentru ca în ele să se arate lucrările lui Dumnezeu. Atât cei sănătoși trupește, cât și cei cu dizabilități au nevoi comune, și cea mai mare este nevoia de mântuire. Un grup de oameni din biserica Speranța  au fost călăuziți de Dumnezeu să transmită Evanghelia mântuirii persoanelor cu dizabilități. Şi astfel a apărut "Poţi trăi altfel!"."Poți trăi altfel!" pentru că deși lumea îi consideră neputincioși, și ei pot totul in Hristos. Pentru că deși lumea consideră ca viața unei persoane cu handicap nu este viață care merită trăită - în Hristos, care este Viața - regăsești bucuria de  a trăi. Și chiar dacă sunt altfel decât majoritatea, și ei au nevoie să cunoască un alt fel de viață, viața innoită de prezența lui Dumnezeu.

Detalii despre întâlnirile  și activitățile grupului, cât și despre proiectele viitoare găsiți la adresa: www.potitraialtfel.ro