Acasa / Lucrari / Misiune / Misiune în România

Misiune în România

MARCU 16:15  "Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură."

Noi credem că misiunea Bisericii ­­­­­este aceea de a proclama Evanghelia Domnului Isus la orice om, de orice limbă, din orice națiune.

A face misiune după Modelul Domnului Isus înseamnă a fi un mesager al Veștii Bune a lui Dumnezeu către oameni, încercând să folosim timpul, talentul și resursele noastre pentru extinderea Împărăției lui Dumnezeu indiferent de loc și de prețul pe care va trebui să-l plătim.

Cineva a spus: "Dumnezeu a avut un singur Fiu și pe acela L-a făcut misionar".

Noi credem că nu poate exista o biserică fără interes pentru misiune, de aceea ca și comunitate ne dorim să dezvoltăm acest spirit în fiecare membru căutând în felul acesta să fim buni mesageri ai lui Dumnezeu: acasă, la școală, în afaceri, la locul de muncă.

Înţelegem că Dumnezeu a fost interesat întotdeauna de lumea întreagă, de aceea astăzi ne-a pus la îndemână mijloace pe care nicio altă generație de creștini nu le-a avut pentru a răspândi Evanghelia.

Iată care este provocarea lui Dumnezeu pentru noi.

Habacuc 1:5 "Uitați-vă la popoare și uimiți-vă. Priviți și mirați-vă de ce voi face căci în zilele voastre voi face niște lucruri pe care nu le-ați crede nici dacă v-aș vorbi despre ele"

Biserica Speranța este implicată în misiunea naţională în localitățile: Rîmnicu Vîlcea şi împrejurimi, Olteniţa, Slobozia, Stoiana, Bonțida, Cojocna, Sărata, Săliște, Rediu, Geaca, Recea Cristur, Dârja,  Așchileu Mare.

"Misiunea și lucrarea de mărturie sunt ale noastre, dar roada și gloria sunt ale lui Dumnezeu".