Acasa / Lucrari / Tineret / Copii

Copii

     Şcoala Duminicală este cadrul potrivit în care copiii Bisericii Speranţa cât şi cei din afara ei, cu vârste cuprinse între 4-12 ani, pot să studieze Scriptura pe înţelesul lor.

     Suntem conştienţi de faptul că la aceste vârste copiii au o sensibilitate spirituală sporită, ei fiind asemenea lutului uşor modelabil care poate fi transformat în vase de diferite forme în care comorile Cuvântului lui Dumnezeu să fie primite şi păstrate. De aceea scopul nostru primordial este acela de a ajuta la transformarea caracterelor copiilor, de a-i îndruma prin învăţătură şi de a le prezenta adevărurile profunde ale lui Dumnezeu, prin Cuvântul Scripturii şi prin exemplul personal.

     Structura programului de Şcoală Duminicala în cadrul bisericii include un timp de laudă şi închinare împreună cu toţi copiii, iar mai apoi un timp petrecut pe grupe adâncind Scriptura împreună cu învăţătorii. Prin abordarea unei predări diversificate în funcţie de vârsta copiilor, ne propunem să le facilitam descoperirea adevărurilor Bibliei atât prin timpul pe care îl petrecem împreună în cadrul grupelor, cât şi prin organizarea unor evenimente tematice  care s-au dovedit de-a lungul anilor eficiente în slujirea noastră ca învăţători. Acesta sunt: tabere de vara, organizate într-un cadru exterior şi relaxant, Şcoala Biblică de Vacanţă (VBS), reprezentând o săptămână de vacanţa petrecută împreună cu alţi copii în cadrul bisericii, descoperindu-L pe Dumnezeu prin multe activităţi jucăuşe, practice şi motivatoare, întâlniri specifice de Crăciun şi Paşte, Sărbătoarea Mulţumirii, o zi în care învăţăm împreună să fim mulţumitori şi Sărbătoarea Prieteniei, o zi în care învăţăm să ne preţuim prietenii.

    Ne bucurăm de privilegiul care ni s-a dat şi ne rugăm ca, printr-o educaţie responsabilă, să croim cărări drepte cu picioarele noastre, formând chipul lui Cristos tot mai mult în copiii pe care îi slujim.

 

Pentru mai multe informaţii, nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa de email:  scoaladuminicala@bscj.ro